Skip links

Wat je kan verwachten,

"Genereer meer inkomsten door nu te beginnen met het aanbieden van laserontharen. Onze training en apparatuur maken het makkelijk en winstgevend. Start vandaag en zie je inkomsten groeien!

Door deze populaire behandeling aan te bieden, trek je niet alleen nieuwe klanten aan, maar verhoog je ook de omzet van je salon. Start vandaag met het aanbieden van laserontharen en zie direct de positieve impact op je bedrijf.

3 wave technologie

808nm: Effectief voor de meeste haartypes en huidskleuren, deze golflengte richt zich op haarfollikels en dringt diep genoeg door om het haar effectief te verwijderen.

755nm: Vooral geschikt voor fijne en lichte haren, wordt deze golflengte vaak gebruikt op gebieden met dunner haar en minder pigment.

1064nm: Dringt dieper door in de huid en is geschikt voor mensen met een diepere huidskleur, effectief voor het behandelen van dieper gelegen haarzakjes.

De ICE bar

De temperatuur blijft aangenaam laag, waardoor je de ontharingsprocedure 100% pijnloos kunt ondergaan.

Gemiddeld na 7 behandelingen haarvrij

Het aantal vereiste behandelingen varieert afhankelijk van factoren zoals haarkleur, huidskleur, haartype en behandelingsgebied. Over het algemeen zijn 6 tot 8 behandelingen met een interval van 3 weken nodig voor het optimale resultaat.

Gewicht

Het apparaat weegt 80 kg. Wij leveren en installeren het apparaat op locatie. Bij een verhuizing van het apparaat kan u ons altijd bellen om een afspraak te maken. In overleg kunnen wij het apparaat voor u verhuizen. Voor een verhuizing van het apparaat rekenen wij een vergoeding €50 euro plus €0,23 cent per kilometer. Vanuit Hengelo.

Geschikt voor alle huidtypen (I t/m VI)

Geniet van ontharen zonder beperkingen, waarbij dit geavanceerde systeem zich moeiteloos aanpast aan de unieke kenmerken van jouw huid voor een veilige en effectieve behandeling. Jij scant de huid en de machine past direct de juiste instellingen toe. Zo weet je dat de instellingen altijd goed zijn ongeacht het huidtype.

FAC Systeem

Een uiterst compacte lichtbron met zeer hoge intensiteit zorgt ervoor dat er dieper tot in de haarzakjes gelaserd wordt. Hierdoor is het mogelijk om, om de 3 weken te ontharen.

Moeiteloos precisiewerk

De levering

Wij geven 1 op 1 gecertificeerde trainingen, levering en installaties, 24/7 service, 24 maanden volledige garantie. Na goedkeuring van jouw lease aanvraag plannen wij samen een geschikte leverdatum in. De training zal op een andere dag plaats vinden.

Inclusief gratis training

De gecertificeerde training

In slechts enkele uren ben je volledig voorbereid om je eigen klanten te behandelen. Deze waardevolle training vindt plaats in onze salon in Hengelo, zodat je na afloop direct met vertrouwen aan de slag kunt om je eigen klanten te behandelen. In overleg is het mogelijk om meerdere mensen te trainen. Iedereen ontvangt een certificaat van its Your Beauty.

Heeft u vragen? Chat met ons via WhatsApp

Hoe werkt een aanvraag?

Hoeveel kan je verdienen met laserontharing?

We zijn geliefd door hun

De its diode ICE laser 3 wave is geliefd door

Kappers

Tattoo salons

Medische klinieken

Welness en spa centra

Beauty salons

Dermatologiepraktijken

Wat maakt ons uniek?

Waarom de its Your Beauty laser?

Verdien tot wel €225 euro per uur dankzij laserontharing

Andere aanbieders
Hebben geen eigen salon

Zijn niet altijd betrokken

Twijfelachtige reviews

Hebben een sales team en geen vast contactpersoon

Bestaan korter dan its Your Beauty

its Your Beauty
Blijft betrokken

Gecertificeerde training

Direct uit voorraad leverbaar

We hebben al veel tevreden klanten

We hebben een eigen salon

Marketingondersteuning*

Heeft u vragen? Chat met ons via WhatsApp

Reviews van ons eigen salon

Wat zeggen mensen die door onze laser zijn behandeld?

Heeft u vragen? Chat met ons via WhatsApp

Staat je vraag er niet tussen? Stuur ons dan een berichtje

Veelgestelde vragen

Het aantal vereiste behandelingen varieert afhankelijk van factoren zoals haarkleur, huidskleur, haartype en behandelingsgebied. Over het algemeen zijn 6 tot 8 behandelingen met een interval van 3 weken nodig voor het optimale resultaat.

De Its Diode Ice Laser 3 Wave beauty/medical pro heeft een geïntegreerd koelsysteem dat de huid koelt tijdens de behandeling, waardoor de behandeling als pijnloos wordt ervaren

Dit systeem zorgt ervoor dat de behandeling vrijwel pijnloos is, terwijl de huid koel blijft en eventuele mogelijke bijwerkingen minimaliseert.

Een laserontharing met ons apparaat is geschikt voor alle huidtypes en huidskleur

Heeft u vragen? Chat met ons via WhatsApp

Binnen 2 minuten geregeld

Nu aanvragen

Heeft u vragen? Chat met ons via WhatsApp

Deze website gebruikt cookies om je ervaring te verbeteren

Wij zijn al 4+ jaar hét bedrijf voor betrouwbaar apparatuur

We willen jullie graag attent maken op een belangrijke kwestie: de opkomst van namaak machines. In de wereld van schoonheid is de vraag naar hoogwaardige apparaten enorm gegroeid.

Sommige partijen die namaakapparatuur aanbieden, hebben zelf geen kennis van ontharing. Ze zijn enkel gericht op verkoop en verwaarlozen kwaliteit en veiligheid. Ze hebben zelf nog nooit iemand onthaart. Dit brengt zowel de behandelingseffectiviteit als jouw bedrijfsnaam in gevaar.

Chat openen
🙋🏻 Chat met ons
Hallo 👋
Kunnen we je helpen?