Skip links

De tarieven

Ontdek onze flexibele leasemogelijkheden, beginnend bij slechts €320,35 per maand. Met onze geavanceerde laserapparatuur heb je de potentie om tot wel €300 per uur te verdienen met het uitvoeren van laserontharingsbehandelingen. Een volledige lichaamsbehandeling duurt slechts 60 minuten, en met 6-8 benodigde behandelingen, kunnen klanten elke 3 weken genieten van een zijdezachte, haarvrije huid. Ontdek de winstgevende mogelijkheden van laserontharing en bekijk onze tarieven voor meer informatie.

Door deze populaire behandeling aan te bieden, trek je niet alleen nieuwe klanten aan, maar verhoog je ook de omzet van je salon. Start vandaag met het aanbieden van laserontharen en zie direct de positieve impact op je bedrijf.

Wat zijn de leaseprijzen?

Inclusief gratis training

Wat kan jij straks vragen per behandeling aan jouw klanten?

Wat kan jij verdienen met het aanbieden van laserontharing? En hoelang duurt een behandeling? Je leest het hier.
Houdt er rekening mee dat klanten gemiddeld 7 behandelingen nodig hebben. Dit betekend dat je de onderstaande prijzen keer 8 gaat verdienen per klant. Uiteraard kan je altijd een leuke actie bedenken voor het aanschaffen van een pakket. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een 7+1 gratis pakket.

Heeft u vragen? Chat met ons via WhatsApp

We zijn geliefd door hun

De its diode ICE laser 3 wave is geliefd door

Kappers

Tattoo salons

Medische klinieken

Welness en spa centra

Beauty salons

Dermatologiepraktijken

Reviews van ons eigen salon

Wat zeggen mensen die door onze laser zijn behandeld?

Heeft u vragen? Chat met ons via WhatsApp

Binnen 2 minuten geregeld

Dien vrijblijvend je lease aanvraag in

Heeft u vragen? Chat met ons via WhatsApp

Deze website gebruikt cookies om je ervaring te verbeteren

Wij zijn al 4+ jaar hét bedrijf voor betrouwbaar apparatuur

We willen jullie graag attent maken op een belangrijke kwestie: de opkomst van namaak machines. In de wereld van schoonheid is de vraag naar hoogwaardige apparaten enorm gegroeid.

Sommige partijen die namaakapparatuur aanbieden, hebben zelf geen kennis van ontharing. Ze zijn enkel gericht op verkoop en verwaarlozen kwaliteit en veiligheid. Ze hebben zelf nog nooit iemand onthaart. Dit brengt zowel de behandelingseffectiviteit als jouw bedrijfsnaam in gevaar.

Chat openen
🙋🏻 Chat met ons
Hallo 👋
Kunnen we je helpen?